onsdag, september 26

Hmmm...

Blir inte riktigt klok på det här. Dricker naturdiet 3 gånger om dagen och äter 1 mål mat på kvällen. Är inne på tredje veckan nu och har bara gått ner 1,5 kg sammanlagt. Första veckan gick jag ner 1,2 kg och andra veckan bara 0,3 kg. Har rört på mig lite lagom med promenader och så. Så varför går jag inte ner mer?

13 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för besöket hos mig, klart att du kommer att lyckas och komma ner de kilon som du vill!

Anonym sa...

Är likadant för mej.. jag har iofs bara hållt på en vecka och börjat blogga från och med igår.
Men jag ger alltid upp i början när det går så segt att gå ner i vikt. Det har jag inte tänkt göra den här gången. Och inte du heller! Vi ska klara det :D

Anonym sa...

så ar det för mig med nutrilett oxå, fast de gick sen iaf :) lycka till!

Anonym sa...

Hej!

Jag har nyss startat en hemsida. Tanken är att jag skall jämföra dieter och viktminskningsmetoder. jag samlar all info jag kan få om dieter och metoder. ca 20 st för tillfället.
http://www.viktvakten.se
kolla gärna!
Mvh Johan.

Anonym sa...

Hej!
På tre veckor så är det i genomsnitt 0.5 kilo i veckan och det tycker jag att du ska vara nöjd med, samtidigt vet jag hur det känns när det går trögt. Jag har åter börjat igen med min viktminskningsresa och skriver om den på www.viktinfo.blogg.se. Kika gärna in där någon gång. Jag har lagt tonvikten påmig själv detta halvåret. Så det blir mycket själsligt också. Tror att det är viktigt att hela kroppen mår bra.
Hälsningar Lotta

Anonym sa...

Naturdiet=nyttig bra vanlig måltid. Så istället för ågon äcklig milkshake kan man unna sig en nyttig vanlig måltid istället. Mycket roligare och funkar mycket bättre.
Och sen det du gått ner är helt normalt. Man ska helst inte gå ner mer än 0,5 per vecka. Flrsta veckan brukar man tappa mest.

Anonym sa...

Var med i min tävling som håller på nu! Vinsten är en kickstart med allévo!

Gå in på http://missfatso.blogg.se för att veta vad du ska göra! :)

Lycka till!

Anonym sa...

ett tips, att dricka pulver ´är rent ut sagt det värsta man kan göra.. visst man går ner jättemkt så länge man håller på. men sen måste du ju äta "normalt" å mat å så sen.. och då går man upp. för du har väl inte tänkt att dricka det livet ut? bara ett litet tips, en kompis gjorde det gick ner 16kg på 8v och sedan gick upp 22kg. så ät vanlig mat men dock inte så mkt kolhydrater å socker, & motionera. gärna morgonpromenader.

Loppan sa...

Hej !

Jag har i morgon hållit på i 3 veckor med just det du gör.. ska ställa mej på vågen i morgon bitti för denna veckas resultat. Sen är det så individuellt hur mycket man går ner, vissa går ner snabbare än andra. Själv står jag "bara" på - 2,4 idag. Vi får se i morgon =)

// Kramen

Anonym sa...

vad äter du när du äter målet då? när jag gick på cambridgekuren så fick vi inte äta något med kolhyderater när vi åt vårt "vanliga mål", vi fick inte ens tugga tuggummi för at det var sötningsmedel i det.

silo sa...

lycka till, ser att du promenerar, jag har själv gått ner mycket med det. Här finns en gratis e-bok om power walking om du vill ha inspiration http://www.efven.com/ga-dig-smal-gangstavar-gratis-e-bok/

Anonym sa...

-1,5 kg på en vecka är inte alls dåligt, det är bara naturligt att du står stilla efter att du har gått ner mycket en vecka. Huvudsaken är att du går ner något och står stilla på den vikten.

Anonym sa...

Gillar din blogg måste jag säga. dock förstår jag inte varför du kämpar med naturdieter. Om jag var du skulle jag istället satsa på att ta bort så mycket av de snabba kolhydraterna, till en början alla kolhydrater, och äta mycket protein istället. vill du väldigt gärna fortsätta med naturdieter är mitt tips att se vad de innehåller så att du inte får i dig för mycket kolhydrater som kan omvandlas till socker i din kropp. Välj en med mycket protein istället! Sedan till de här att du bara äter flytande på morgonen förmiddag kan också vara problemet till din långsamma viktnedgång. Genom att äta på morgonen sätter man igång förbränningen och då är det bra om krippen får något att "bita" i. Jag håller själv på med ett viktprogram och är väldigt insatt. Träna är såklart viktigt och att stressa ner kan få en att gå ner i vikt. Har gått ner 3 kg på 1½ vecka med min metod. Jag önskar dig lycka till och håller tummarna för att du når dina mål! :)